Heeft u moeite met het schoonhouden van uw pand? Dat begrijpen wij helemaal. Voor grotere complexen zoals flatgebouwen, hotels, kantoren en scholen kan dit een behoorlijk karwei zijn.

Gelukkig staat ons schoonmaakbedrijf graag voor u klaar. Zodat uw bezoekers, werknemers, bewoners en leerlingen zich weer prettig voelen in uw gebouw.

Schoonmaakdiensten

Het ene pand wordt uiteraard intensiever gebruikt dan het andere. Wij doen er daarom alles aan om onze schoonmaakdiensten aan te laten sluiten op uw wensen. Zo zijn onze schoonmakers in te schakelen wanneer dat het best voor uw woon- of werkomgeving uitkomt:

  • Eenmalig
  • Dagelijks
  • Periodiek

Ook kunnen uw voorkeuren met betrekking tot de werkzaamheden uiteenlopen. Wordt er bij u bijvoorbeeld veel (en soms wat onzorgvuldig) gebruikgemaakt van de sanitaire voorzieningen omdat het een schoolgebouw betreft, dan passen wij ons daarop aan.

De voordelen van ons schoonmaakbedrijf

De vakmensen van Glas Gevel Groep zijn dankzij onze werkwijze al ruim 20 jaar een graag gezien schoonmaakbedrijf.

Efficiëntie

Snel werken heeft bij schoonmaken helaas niet altijd de gewenste uitkomst. U wilt natuurlijk wel dat schoon ook echt schoon is. Gelukkig maken onze vakkundige mensen gebruik van gespecialiseerde schoonmaakapparatuur. Zo kunnen zij efficiënt te werk gaan en bent u verzekerd van het beste resultaat.

Heldere werkschema’s

Om ervoor te zorgen dat de afgesproken schoonmaakdiensten daadwerkelijk worden uitgevoerd, vinden wij het belangrijk om heldere werkschema’s op te stellen. Door middel van logboekschema’s houden alle betrokken partijen overzicht. Zo doen wij er alles aan om de hygiëne binnen uw pand op peil te houden.

Goede communicatie

Glas Gevel Groep zet graag een stapje extra. Dat betekent dat wij bij het optreden van spontane behoeften ook schoonmaaktaken aanpakken die niet op het lijstje staan. (Dit uiteraard binnen redelijke grenzen.)

Door de lijnen kort te houden, zorgen we ervoor dat de communicatie met u als opdrachtgever goed blijft en uw complex daarmee hygiënisch schoon. Zo geeft u de schoonmaakzorgen voor uw gebouw met vertrouwen uit handen.

Schoonmaaktarieven

Bent u benieuwd naar de prijzen van ons schoonmaakbedrijf? Laat uw gegevens achter via het contactformulier aan de rechterkant en wij bellen u terug.

Wilt u liever niet bellen? Vraag een offerte aan.

Volg ons


Neem contact op