Heeft u last van aanslag op de gevel van uw kantoor, flat, school of hotel? Onze gevelreinigers zorgen er graag voor dat uw pand er weer mooi schoon uitziet.

Of het nu het weer, klimop of graffiti is die de vervuiling heeft veroorzaakt, onze professionals helpen u om uw complex weer schoon te krijgen zonder beschadiging van het metselwerk of ander type ondergrond.

Gevelreiniging als besparing op onderhoudskosten

Het reinigen van uw gevel is niet alleen bedoeld om uw pand een verzorgde uitstraling te geven. Het is vooral van belang om schade aan uw muren voor te zijn. Planten zoals klimop en mos kunnen zich immers over het metselwerk verspreiden en zo scheuren veroorzaken.

Om dit soort schade te voorkomen, is het belangrijk om niet te lang te wachten met schoonmaken. Zo bespaart u op de lange termijn aanzienlijk op uw onderhoudskosten.

Gevelreiniging om graffiti te verwijderen

Een goede manier om deze onderhoudskosten laag te houden, is het aanbrengen van een anti-graffiti coating. Dergelijke coating zorgt voor een extra beschermlaag voor uw gereinigde gevel.

Wanneer uw gevel nog niet is behandeld met anti-graffiti coating kan het verwijderen van graffiti een vervelende klus zijn. Daar komt nog bij dat een verkeerde reinigingsmethode ervoor kan zorgen dat de gevel beschadigd raakt.

Voorkom schade. Bekijk onze graffiti-oplossingen.

Gevel waterdicht maken

Heeft u in uw school, kantoor of VvE-complex snel last van vocht? Hydrofoberen is het waterdicht maken van de gevel door middel van een waterafstotende laag.

Deze vorm van impregneren heeft meerdere voordelen. Hydrofoberen zorgt er namelijk voor dat:

  • Vuil zich minder snel kan hechten
  • Doorslaand vocht wordt voorkomen
  • Algen en schimmels op de gevel minder snel groeien
  • Graffiti makkelijker verwijderd kan worden

Professionele gevelreinigers

De Glas Gevel Groep vindt het niet alleen belangrijk dat wij uw gevel weer prachtig schoon achterlaten, wij staan ook voor kwaliteit.

Al onze professionals zijn daarom in het bezit van het SVS-diploma Gevelreiniging voor gevorderden.

Gevelreiniging tarieven

Bent u benieuwd naar de prijzen voor gevelreiniging? Laat uw gegevens achter via het contactformulier aan de rechterkant en wij bellen u terug.

Wilt u liever niet bellen? Vraag een offerte aan.

Volg ons


Neem contact op