U wilt uw plezier jacht van 15 meter weer eens echt laten glanzen of u wilt uw 146 meter lange megayacht eens een goede poetsbeurt geven. Dan bent u bij de glasgevelgroep aan het juiste adres.

Op locatie kunnen wij uw boot wassen met de modernste middelen en met absolute kennis van boten onderhoud.

De Glasgevelgroep Maritiem heeft voor ieder schip de juiste producten voor optimale glans en bescherming van gelcoats of lak.

Ervaring en productkennis zorgen voor een langere levensduur, een mooi resultaat en een nog betere beleving.

Problemen!

Wanneer u met uw schip veel in stedelijke gebieden ligt zult u ongetwijfeld ervaren dat er zich over het gehele schip roest afzet. Dit word ook wel vliegroest genoemd omdat deze deeltjes door de lucht aankomen vliegen en zich aan een vochtig schip vastzetten waarbij de roestvorming vervolgens van buitenaf begint en zo zelfs de meest hoogwaardige materialen toch kan aantasten. Door onze grote ervaring met het onderhouden van super en mega yachts zullen wij dit probleem kunnen oplossen zonder de onderliggende laag aan te tasten. Ook kleine krassen kunnen we meestal verwijderen zonder overspuiten.

Periodiek onderhoud

Om ernstige problemen als hierboven beschreven staan te voorkomen is gewoon simpel onderhoud voldoende. En onderhoud begint eigenlijk met schoonmaken. Wij kunnen op locatie uw boot schoonmaken met puur water en indien nodig diverse beschermingssystemen aanbrengen. Zowel voor de lak als het roestvrijstaal.

Nooit meer Anti Fouling:

Wat een ramp om elke keer aan het eind van het seizoen de boot uit het water te halen en dan vervolgens twee dagen bezig te zijn om de onderkant weer vrij van aangroei te krijgen. Maar wat een geluk: Wij hebben een coating ontwikkelt die zo glad is dat er niets aanblijft hechten. Deze coating is op basis van nanoglas. Wij gebruiken deze coating nu al zo een 5 jaar en de eerste booteigenaren die hun boot hebben laten behandelen met deze coating kunnen nog steeds niet geloven dat ze aan het eind van het seizoen de boot gewoon even afspoelen met warm water en dat de boot daarmee weer schoon en winterklaar is.

Het grote voordeel voor het milieu is dat er dus geen anti fouling resten meer in het water komen. Het is een permanent systeem of in ieder geval een systeem dat vele vele jaren zijn werk blijft doen.

Neem gerust eens contact op om te bespreken wat wij voor u en uw boot of jacht kunnen betekenen!

Volg ons


Neem contact op